Open Water Diver

Terug naar overzicht

Wat houdt de Open Water cursus in ?

Het PADI Open Water Diver- en Junior Open Water Diver-brevet worden overal ter wereld erkend. Je duikervaring is daarmee echt grenzeloos.

Tijdens deze opleiding leer je de basiskennis en raak je vertrouwd met de onderwaterwereld die je zeer snel zal boeien. Onze volledig bevoegde instructeurs staan samen met PADI garant voor een veilige en verantwoorde beoefening van het sportduiken.

Stap 1:
Theorie

Het theoriedeel van de cursus is zodanig van opzet dat je in je eigen tempo op momenten dat het jou uitkomt kunt leren. Rond de theorie online of bij een PADI-duikcentrum af.


Stap 2:
Beschutwaterduiken

Onder direct toezicht van een instructeur leer je duikvaardigheden aan in een zwembad of in water met dezelfde duikcondities als een zwembad. Terwijl je de nieuwe vaardigheden aanleert krijg je zelfvertrouwen om later in het buitenwater, zoals een meer of de zee, te gaan duiken.


Stap 3:
Buitenwaterduiken

Bereid je voor om alles wat je geleerd hebt in alle vrijheid in het buitenwater toe te passen en te ervaren. Zodra je de lesduiken in het buitenwater naar tevredenheid van de instructeur hebt afgerond behaal je het PADI Open Water Diver-brevet. Vanaf dat moment breekt het onvergetelijke avontuur aan.

Omdat Antaqua Diving School werkt met cursussen op maat van de student, is het mogelijk om de theorielessen te combineren met de zwembadlessen en beschutwaterduiken

Wat is er (standaard) inbegrepen in de prijs?

  • Opleiding in kleine groepen. We streven naar een 1-op-1 opleiding en zullen nooit meer dan 4 personen toelaten per instructeur
  • Informatiebijeenkomst en 5 theoriebesprekingen*
  • 5 zwembadduiken*
  • 4 buitenwaterduiken (2 dagen)*
  • PADI ‘Open Water Diver’ instructieboek
  • PADI duiktabel met instructieboekje
  • PADI- logboek startmodule en logboekomslag
  • PADI duikbrevet (creditcard model) en certificaat
  • Huur van materiaal tijdens de opleiding
  • Duikverzekering

* Antaqua werkt met cursussen op maat. Daarom is het steeds mogelijk om extra lessen te krijgen zonder meerkost. (Met uitzondering van eventuele materiaal huur)

Welke cursussen kan ik samen met de Open Water cursus volgen?

Indien je wenst, kan je deze cursus gedeeltelijk combineren met de Nitrox Speciality cursus. Informeer ernaar bij je instructeur.


Ben je er klaar voor?Neem dan snel contact op met Frank Mispoulier
frank.mispoulier@telenet.be
0475/30 31 36

Mail nu!


Terug naar overzicht

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven