Antaqua Diving School
The best way to dive...

Onderhoud & herstel

Zoals elk materiaal moet ook duikmateriaal onderhouden en soms ook hersteld worden.  Antaqua biedt de mogelijkheid aan duikers aan om hun duikmateriaal door een gecertificeerde reparateur te laten nakijken en indien nodig te herstellen.  Goed onderhouden duikmateriaal draagt mee zorg voor de veiligheid van duikers.

 

Veiligheid = prioriteit

Veiligheid is een prioriteit voor alle duikers.  Naast kennis en ervaring is goed onderhouden duikmateriaal een must voor elke duiker om deze mooie sport met een gerust hart te beoefenen.

Iedere duiker staat in voor zijn eigen duikmateriaal en moet deze na elke duik schoonmaken.  Met stromend water kan het materiaal zuiver gemaakt worden en dan hoeft het enkel nog goed te drogen.

 

Jaarlijkse controle

Om er zeker van te zijn dat het duikmateriaal in orde is, is het aan te raden om dit jaarlijks te laten controleren.  Wie zijn materiaal het hele jaar door goed onderhoud, zal weinig kosten hebben voor deze gecertificeerde controle en zo bent u zeker dat uw duikmateriaal weer een jaar langer meekunnen.

 

Herstellen waar nodig

Soms is het nodig om duikmateriaal te herstellen.  Dit kan gaan van het vervangen van een O-ring tot het herstellen van grotere stukken.

 

Aqualung & Apex

Als erkende reparateur van Aqualung en Apex, kunnen de producten van deze merken hersteld worden, zoals bv. de eerste trap, tweede trap, octopus en nitrox mondstuk.